english side menu

NEW PARADISE REISEKLUBB 
 

HEI.IngerJ

Jeg heter Inger Jøndal. Det er jeg som står bak firmaet New Paradise Reiseklubb. Ideen fikk jeg i 2000 under en reise til Egypt. Der traff jeg Mohamed El Tayeb. Han er egyptolog og guide, og vet alt som er verdt å vite om alle de gamle historiske stedene i Egypt.

Egypt har meget spesielle energier, det kjente jeg allerede første gang jeg var der, spesielt i Luxor. Mohamed og jeg bestemte oss da for også å la andre mennesker få anledning til å kjenne disse energiene. Så vi satte i gang med å bygge hotellet EL Phardous Home, som betyr paradiset på arabisk.

El Phardous Home ligger på westbanken i Luxor, like ved den mest spennende landsby i Egypt, Quarna, og 10 minutter fra Kongenes dal. Altså midt i ”smørøyet”. Westbanken i Luxor kalles ” de dødes by”, for på denne siden ligger alle gravene til faraoene og deres statsmenn. Landsbyen Quarna er bygget på toppen av gamle graver, og det finnes ennå mange graver under landsbyen som ikke er oppdaget.

Jeg har praktisert aromaterapi og fotsoneterapi i mange år, men nå ønsker jeg å bruke all min energi på å dele de opplevelsene jeg har hatt i Egypt med andre.

Jeg tror ikke på tilfeldigheter, jeg tror at alt har en menig.. At vi til enhver tid treffer de riktige menneskene, at vi befinner oss på riktig sted til riktig tid og at vi har en oppgave sammen.

Bli med meg på en reise til Egypt, og la deg fortrylle av de sterke opplevelsene dette dypt åndelige landet har å by på.

NEW PARADISE REISEKLUBB VIL TA DEG MED TIL FANTASTSKE EGYPT.

LUXOR har energier du aldri vil glemme. Vi besøker KARNAK, LUXOR og HATSHEPSUT templene og KONGENES DAL, hvor vi mediterer i gravene til de store faraoene, føler deres fred og blir ett med dem. Vi seiler på brede og dovne Nilen med felucca. Vi besøker papyrus, alabaster verksteder, gullsmed og parfymehus. Og ikke minst basarene hvor du kan kjøpe ”alt”.

OG UTE I DEN STILLE, VARME EGYPTISKE NATTEN, MED ØRKENENS STJERNEHIMMEL OVER OSS, LAR VI VINDEN HVISKE OM EVENTYR, SKJØNNHET OG KRAFT………..

See our Image gallery

  post@terapiiegypt.com TELEPHONE: 0047 22 37 10 06