norsk sidemeny

Hei                                                                                                     

Jeg heter Inger Jøndal. Det er jeg som står bak firmaet New Paradise Reiseklubb. Jeg har praktisert aromaterapi, massasje og fotsoneterapi i mange år, men nå ønsker jeg å bruke all min energi på å dele de opplevelsene jeg har hatt i Egypt med andre.

Ideen fikk jeg på en reise til Egypt. Der traff jeg egyptolog Mohamed El Tayeb og vi satte i gang å legge planer for reiser til Egypt og i 2001 var alt klart med hotell og reisearrangement.

Jeg har nå arrangert reiser til Luxor, Egypt i 13 år og har hatt mange fornøyde gjester på hotell El Phardous Home i Luxor. Hotellet er et lite familiehotell med rom til 19 stk. og har en flott takterrasse og ligger bare 10 min. fra Kongenes dal . I disse 13 år har jeg arrangert kurs med kursledere som har hatt kurs i regresjon, mavedans, tarotkort, selvutvikling, malekurs, data og i mange flere emner.

Jeg tror ikke på tilfeldigheter. Jeg tror at alt har en mening. At vi til enhver tid treffer de riktige menneskene, at vi befinner oss på riktig sted til riktig tid og at vi har en oppgave sammen.

Bli med meg på en reise til Luxor, Egypt å la deg fortrylle av de sterke energiene og opplevelsene dette dypt åndelige landet har å by på.

Titt inn på de kursene vi har nå på hotellet under TEMAREISER. Kanskje du finner et som "ringer en bjelle" i deg. Du er også velkommen alene, med familie eller venner.

Du er alltid hjertelig velkommen til oss.

Med vennlig hilsen

Inger






  post@terapiiegypt.com TELEFON: 0047 22 37 10 06