norsk sidemeny

EL PHARDOUS HOME
- vårt hotell på Vestbredden i Luxor

El Phardous Home ble bygget i 2001/2002. Mohamed og jeg kjøpte tomt og startet å bygge, det tok 9. mndr. å bli ferdig, like lenge som et svangerskap. Så vi kaller det vårt barn. Det endte opp til å bli et lite ”slott” synes vi.

El_Phardous_Home   Mohamed_Inger

El Pardous Home ligger på vestbredden av elven Nilen i Luxor, Egypt, i et stille og fredelig område 10 minutter fra Kongenes dal og Hatshepsut tempel. Med utsikt til mektige fjell og det hellige fjellet i Kongenes dal. Omgitt av grøntområder og med direkte utsikt til Sahara ørken.

Kongenes   Hatshepsut

El Pardous Home har 11 dobbelt rom alle med eget bad, balkong, takvifte og aircond. Alle rom med enkel, ren og harmonisk standard.

 Rom   Rom

El Pardous Home  har en stor delvis overbygget takterrasse, der vi kan slappe av, sole oss og om du vil meditere under stjernene.

Tak   Takterasse
 
El Phardous Home har også en have med blomster og trær i vakre farger, med mange sittegrupper. Maten er egyptisk, deilig vegetar, men  kylling og kjøtt er også tilgjengelig.

Blomster   Blomster

El Pardous Home har et eget kuppelformet rom, som vi kaller Domen, for dem som søker stillhet og ro.

Dome   Dome

El Phardous Home er arabisk og betyr på norsk et høyere sted i paradiset , og som templene og gravene i Luxor har også dette stedet meget høye energier.


Fjellet


  post@terapiiegypt.com TELEFON: 0047 22 37 10 06