norsk sidemeny

NYHETER

23.03-2014

 Vil du finne deg selv i Egypt? Se nedenfor 

Årets store tur til Egypt finner du her<<

 

Program  Klikk Her>> 

For påmelding, skriv til: 

palmerthirteen@hotmail.com                inger@terapiiegypt.com

Terje og Inger ønsker deg velkommen til en spennende tur med oss til Egypt.

 

 -Vi har oppdatert Bildegalleriene, se alle de flotte nye bildene

 

-Vi har oppdatert våres Linker/Nyttige nettsted her er det mye spennede å se på og høre på fra Turene våre..  Klikk Her:

---------------------------------------------------------------------

VI HAR IGJEN BEGYNT VÅRE REISER TIL LUXOR, EGYPT ETTER EN LANG PAUSE. VI ER SÅ HELDIGE NÅ Å HA FORBINDELSE MED FLY SOM GÅR DIREKTE OSLO/LUXOR.

DEN FØRSTE REISEN PÅ VÅREN 2014 STARTER 29.3 TIL 5.4.2014. DET ER KURS DENNE UKEN MED KURSLEDER INGUNN RIPE.

KURSET SJELSKRAFT HANDLER OM Å BLI BEDRE KJENT MED VÅR EGEN KRAFT Å KNYTTE STERKERE KONTAKT MED VÅR EGEN SJELEGRUPPE. FINNE GJENGLEMTE MINNER FRA DYPET AV VÅR SJEL. DETTE VIL ÅPNE OPP FOR EN NY INDRE KRAFT Å ÅPNE OPP NYE PORTALER TIL KJÆRLIGHTENS DIMENSJON. DENNE TUREN BLIR MAGISK.

KURSLEDER INGUNN RIPE HAR LANG ERFARING I Å HOLDE ÅNDELIGE KURS. HUN ER HEALER OG OGSÅ MEDIUM. VI VIL GJENE BLI KJENT MED DEG I LUXOR PÅ KURSET TIL INGUNN.

LES MER OM INGUNN OG KURSET PÅ www.divinelovepower.com

PÅMELDING: post@divinelovepower.com

Hei alle sammen.

Håper dere har hatt en deilig jul og et RIKTIG GODT NYTT ÅR TIL ALLE. Alt bra med meg, hamdulilla, håper det samme med dere også.

Jeg kom hjem fra Luxor 12.12 og alt har vært rolig i Luxor hele tiden jeg har vært der tross demonstrasjonene i Cairo. Det er i Cairo disse deomstrasjonene foregår og ikke i Luxor. Det er 90 mil mellom Luxor og Cairo.

Nå skal det være parlamentsvalg og da blir det valgt representanter fra alle partiene slik at det blir sammensatt en bred gruppe til parlamentet. Egypterne vil ha demokrati nå etter så mange år med Mobaraks styre.

Har hørt fra flere personer nå om at Egypt ikke vil ha noen turister lenger. De tror at det blir iverksatt sahiralover, som innebærer mange restriksjoner for turistene og mange er redde for å reise til Egypt. Jeg har snakket med mange egyptere om dette og de fastslår at de lovene ikke kommer på tale. Partiet som vil gjennomføre disse lovene er partiet Sellafi og egypterne synes de har noen ville meninger. Man må ikke forveksle partiet Sellafi med The Brotherhood of Islam. The brotherhood of Islam ønsker alle turister velkommen til Egypt og vil ikke iverksette noe som hindrer turistene fra å komme til Egypt. Synes jeg måtte forklare for dere forskjellen på disse to partiene. Pressen sier så mye og tar bare fram de negative sidene for å skape frykt blandt folk.Flyene går som vanlig og vi har mange gjester på hotellet nå og flere er på vei fra Apollo og de er ikke redde noen av dem.

Håper jeg har beroliget dere med denne informasjonen og vi ønsker dere hjertelig velkommen til oss på El Phardous Home i Luxor, alene, med famile, med venner eller på våre kurs.

Titt inn på webben dere leser nå under temareiser for å se oversikt over våre kurs for våren 2012. Vi setter også opp i disse dager kurs for høsten 2012. Om det er noen av dere som kunne tenke seg å holde kurs hos oss hører jeg mer enn gjerne fra dere. Mail: inger@terapiiegypt.com tlf. 92 80 11 29.

Ha et fortsatt GODT NYTT ÅR og det er frykten som er vår værste fiende. Den må vi bekjempe for å få fred med oss selv og for vår planet Jorden.

GODT NYTT ÅRS HISLEN fra

Inger

I dag tirsdag 11.10 kl.22.30 må du se på TV NRK 1 FOLK I FARTA MED ALEX ROSEN. PROGRAMMET HANDLER OM MEG INGER JØNDAL OG MITT PARADIS I LUXOR.

Reprise TV NRK 1 12.10 kl. 00.15 + reprise TV NRK 3 16.10 kl. 22.35. Settes også opp på nettsiden  til NRK under Folk i Farta/Alex Rosen.

Jeg er litt stolt av denne attesten og vil gjerne dele den med dere.

Se attetsen HER:

Juni 2010.

Vi vil nå arrangere en anderledes tur uten kursvirksomhet. En ukes tur til Oasene og Luxor. Invitasjonen kan du lese her:

VIL DU BLI MED TIL EGYPTS OASER OG FANTASTISKE LUXOR?

New Paradise Reiseklubb vil arrangere i uke 43.2010 en tur til Oasene og Luxor by.

I Oasene skal vi oppleve kraften og mystikken fra det gamle og det nye Egypt. Bade i varme mineralkilder, løpe barføtt å kjenne den varme myke sanden under føttene, ri på kamel i ørkenen,sove ute under stjernene i ørkenen, besøke gamle oldtidsbyer, spise egyptisk mat, slappe av rundt bålet med beduinene og drikke søt te.

I Luxor står Kongenes dal, Karnak, Luxor og Hatshepsut templene og venter på deg. Opplev praktfull solnedgang over Luxors vestbank i båt på dovne Nilen, Luxors basar med dens yrende liv og spennende lukter og ikke minst bli kjent med de smilende og gjestfrie egypterne. Om du vil kan du også få seile i luftballong over Luxors vestbank.  Egypt er et kraftig, mystisk og spennende land.

BLIR DU MED? 

Tid: Avreise fra Oslo, Gardermoen torsdag 28.10.10 hjemreise 4.11.10 med Apollo charter til Hurghada og transfer til Luxor t/r.

Sted: Oasene El Kharga, El Dahkla og Luxor.

Turleder: Inger Jøndal.

Hotell: El Phardous Home i Luxor: se www.terapiiegypt.com for beskrivelse av hotell og turleder samt se bilder.

Pris: NOK 7.800.- som inkluderer opphold i dobbeltrom i Oasene og Luxor, 3 måltider eks.drikke, alle inngangsbilletter, all transport i Oasene og Luxor, engelsktalende guider i Oasene og Luxor.

Fly: Vi bestiller også flybillett til deg gjennom vår samarbeidspartner Apollo.                            

Pris: NOK 4.248.- som inkluderer flysete, mat ombord, visum og transfer Hurghada/Luxor t/r.

Påmelding: til Inger Jøndal email: inger@terapiiegypt.com tlf. 92 80 11 29 eller til Evy Lofnes email: evy@terapiiegypt.com tlf. 92 40 84 54.

Vær rask med påmeldingen pgr. flykapasite og begrenset antall deltagere- 18 stk. Du må ta med deg en lett sovepose/lakenpose for overnatting i ørkenen.

For ytterligere informasjon om turen kontakt Inger.

BLIR DU MED?   

November 2009

Lytt på radio i NRK P1 søndag 29.11.09 kl. 12.03 på Ryk og Reis program med Anne Line Abotnes. Det er 3 påfølgende programmer 29.11 - 6.12 -13.12.09, om Egypt-hotel El Phardous Home og Mohamed og Inger. Du kan også høre programmene i ettertid (1 mnd.) på www.nrk.no/programmer/sider/ryk_og_reis


Oktober 2009

Artikkel i bladet Medium september 2009.  Les om begynnelsen.

Fant Lykken i Egypt

Juli 2009

EL PHARDOUS OASIS SPONSOR.       Les her


Mars 2008

Nye EL PHARDOUS OASIS.

EL PHARDOUS OASIS begynner nå å ta form. El PHARDOUS OASIS betyr på norsk PARADISETS OASE, da det ligger på randen av Sharas ørken.

Vi tenker hele tiden på det spesielle og det unike samt på det økologisk riktige. EL PHARDOUS OASIS er bygget i Hasan Fati design. Hasan Fati var en berømt egyptisk arkitekt som hadde en meget spesiell stil. Oasis er bygget av stener fra Tel el Amarna. Disse stenene puster slik at det er varmt i rommene om vinteren og kaldt om sommeren, slik som de bygde i det gamle Egypt. Oasis har ingen firkanter bare buer og hvelvinger. Alle dører og vinduer er ovale og bygningene er rike på detaljer. Beliggenheten er i landsbyen Quarna på vestbanken i Luxor, 10 min. fra Kongenes dal og midt i smørøyet for alle severdigheter i Luxor.

EL PHARDOUS OASIS har nå 25 rom med mulighet for utvidelse. Alle rom har eget bad, balkong og aircondition. Alle soverom har domer = kupler i taket slik at det blir luftig og godt å sove der.

EL PHARDOUS OASIS har egen konferansebygning med plass til 40/50 personer og har alle faciliteter som behøves for foredrag/undervisning.

EL PHARDOUS OASIS har eget bygg for restaurant. Restaurantbygget ligger noe høyere enn de andre bygningene med en stor terrasse utenfor og har plass til 120 gjester. Den har også domer i taket, den største domen ligger her med et tverrmål på 7 meter. Den har også flere buer innvendig som gjør restauranten intim og koselig. Restauranten har utsikt til hele området med alle bygg og til svømmebassenget. Vi har laget diskotek under restauranten slik at det blir lydtett for øvrige gjester.

EL PHARDOUS OASIS har en stort L formet svømmebasseng med god plass til solstoler rundt- solen skinner jo alltid i Egypt. Bar ved og i bassenget. Baren vil selge urtedrinker for din helse.

EL PHARDOUS OASIS har eget bygg for velvære. Velværebygget inneholder resepsjon/venterom og 3 behandlingsrom. Vi tilbyr deg massasje + aromaterapi med oljer fra gamle egyptiske oppskrifter. Spesial massasje med rosenkvarts stener.

Vi planlegger også et eget bygg for renselsesbad. Renselesbadet er en modell fra gammel egyptisk tid, Tholame perioden. Menneskene den gang renset seg før de gikk inn i templene. I dette bygget skal vi også ha chakra meditasjoner og lydhealing.

EL PHARDOUS OASIS har et fjell i sin midte og i det fjellet - Gabal OASIS- planlegger vi å lage rom som det er mulig og overnatte i. Skulle det ikke være spennende å sove en natt i TUT-ANKH-AMONS rom inne i fjellet. Vi planlegger også et meditasjonsrom på toppen av fjellet med utsikt til Saharas ørken og til elven Nilen.

EL PHARDOUS OASIS har en meget spesiell fredfyllt atmosfære. De som har besøkt oss i EL PHARDOUS HOME vil kjenne igjen dette også i OASIS. 

VÅR DRØM ER AT EL PHARDOUS OASIS SKAL BLI ET ALTERNATIVT SENTER I LUXOR, EGYPT FOR ALLE JORDENS MENNESKER UANSETT RELIGION.

Se flere bilder av EL PHARDOUS OASIS under vårt billedgalleri. 

          OsisAug 2007

New Paradise Reiseklubb arrangerer i samarbeid med Apollo ukesturer til Luxor.
Les mer på
http://www.apollo.no/NO/hvordan-vil-du-reise/gruppe-og-konferanse/Pages/fellesreiser.aspx


Mai 2007

Artikkel om lydinnvielsesreisen til Luxor i februar 2007, bladet Medium, april -07: Les her
En Indre eventyrreise til EgyptMars 2007

Det nye hotellet El Phardous Oasis tar form,
se bilder fra konferansebygget i vårt bildegalleri


  post@terapiiegypt.com TELEFON: 0047 22 37 10 06