norsk sidemeny

EL PHARDOUS OASIS

EL PHARDOUS OASIS begynner nå å ta form. El PHARDOUS OASIS betyr på norsk PARADISETS OASE, da det ligger på randen av Sharas ørken.

Vi tenker hele tiden på det spesielle og det unike samt på det økologisk riktige. EL PHARDOUS OASIS er bygget i Hasan Fati design. Hasan Fati var en berømt egyptisk arkitekt som hadde en meget spesiell stil. Oasis er bygget av stener fra Tel el Amarna. Disse stenene puster slik at det er varmt i rommene om vinteren og kaldt om sommeren, slik som de bygde i det gamle Egypt. Oasis har ingen firkanter bare buer og hvelvinger. Alle dører og vinduer er ovale og bygningene er rike på detaljer. Beliggenheten er i landsbyen Quarna på vestbanken i Luxor, 10 min. fra Kongenes dal og midt i "smørøyet" for alle severdigheter i Luxor.

EL PHARDOUS OASIS har nå 25 rom med mulighet for utvidelse. Alle rom har eget bad, balkong og aircondition. Alle soverom har "domer" = kupler i taket slik at det blir luftig og godt å sove der.

EL PHARDOUS OASIS har egen konferansebygning med plass til 40/50 personer og har alle faciliteter som behøves for foredrag/undervisning.

EL PHARDOUS OASIS har eget bygg for restaurant. Restaurantbygget ligger noe høyere enn de andre bygningene med en stor terrasse utenfor og har plass til 120 gjester. Den har også "domer" i taket, den største "domen" ligger her med et tverrmål på 7 meter. Den har også flere buer innvendig som gjør restauranten intim og koselig. Restauranten har utsikt til hele området med alle bygg og til svømmebassenget. Vi har laget diskotek under restauranten slik at det blir lydtett for øvrige gjester.

EL PHARDOUS OASIS har en stort L formet svømmebasseng med god plass til solstoler rundt- solen skinner jo alltid i Egypt. Bar ved og i bassenget. Baren vil selge urtedrinker for din helse.

EL PHARDOUS OASIS har eget bygg for velvære. Velværebygget inneholder resepsjon/venterom og 3 behandlingsrom. Vi tilbyr deg massasje + aromaterapi med oljer fra gamle egyptiske oppskrifter. Spesial massasje med rosenkvarts stener.

Vi planlegger også et eget bygg for renselsesbad. Renselesbadet er en modell fra gammel egyptisk tid, Tholame perioden. Menneskene den gang renset seg før de gikk inn i templene. I dette bygget skal vi også ha chakra meditasjoner og lydhealing.

EL PHARDOUS OASIS har et fjell i sin midte og i det "fjellet" - Gabal OASIS- planlegger vi å lage rom som det er mulig og overnatte i. Skulle det ikke være spennende å sove en natt i TUT-ANKH-AMONS rom inne i fjellet. Vi planlegger også et meditasjonsrom på toppen av fjellet med utsikt til Saharas ørken og til elven Nilen.

EL PHARDOUS OASIS har en meget spesiell fredfyllt atmosfære. De som har besøkt oss i EL PHARDOUS HOME vil kjenne igjen dette også i OASIS. 

VÅR DRØM ER AT EL PHARDOUS OASIS SKAL BLI ET ALTERNATIVT SENTER I LUXOR, EGYPT FOR ALLE JORDENS MENNESKER UANSETT RELIGION.

Se flere bilder av EL PHARDOUS OASIS under vårt billedgalleri. 

  post@terapiiegypt.com TELEFON: 0047 22 37 10 06